noll498.se

FÖNSTERPUTS - SOLFILM - CARWRAPPING

Bilfilm

Global Window Filmsr har speciellt utvecklade filmer för bilar som håller din bil sval och skön samtidigt som de skyddar bilens inredning genom att reducera blekning.


Filmerna filtrerar bort upp till 100% av det skadliga UV-ljuset och reflekterar bort den totala solenergin med upp till 70 % Att ha en alltför hög temperatur i bilens kupéutrymme kan upplevas som synnerligen obekvämt, dessutom försämras både koncentrationen och körförmågan kraftigt. Många väljer även att få sin bil monterad med solfilm för att slippa andra människors obegränsade insyn.


Varje filmtyp är speciellt utvecklad och designad för sitt karaktäristiska ändamål, alltifrån enbart infärgade och metalliserade filmer till högteknologiska nanokeramiska utföranden. Du kan välja på en uppsjö av olika filmer, tonade i olika nyanser med olika skyddsnivåer, just för att ge dig det utseendet och solskyddet du önskar. Filmerna är extremt starka och tåliga, de har ett speciellt häftämne som motverkar att filmen bubblar sig eller släpper i kanterna. Den är också utrustad med ett speciellt repskydd (det bästa på marknaden, testat av oberoende laboratorier) vilket gör att filmen håller sig snygg många år framöver.

 

Globals bilfilmer har garantitid på upp till 10 år!
 

För mer information kontakta oss nedan

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.